Bienvenidos

... no siempre acertaré, pero lo intentaré. No busco ser exhaustiva, sólo añadir una opinión a las muchas que se crean entorno a las cosas que pasan. Algunas de ellas provocan mi comentario al igual que a muchos de vosotros y sobre ello pretendo un toque de atención.







domingo, 21 de noviembre de 2010

* The Merchant of Venice - Al Pacino

Pacino ha inaugurat aquest Novembre, en el paper de Shylock, una nova reedició del Mercadé de Venezia.
Al Pacino (nat Alfredo James Pacino el 25 de abril de 1940 a East Harlem, Manhattan, Ciutat de Nova York, N. Y., Estats Units, és un actor i director italoamericà de cinema i teatre, guanyador dels premis Óscar, Emmy, Globo de Oro, SAG, BAFTA, AFI i Tony.
Al pacino és per mí un dels poquíssims actors de veritat que hi ha actualment a Hollywood. La major part d´ells són realment de celuloide, de paper cartró, buits per dins i bonics per fora, per no parlar dels que es dediquen a escandalitzar al gran públic amb sortides de tó, amb vides més que públiques i sobretot carn de canó de revistes de de poca alçada i de la propia vida.
Al Pacino omple la pantalla ja sense dir res, però si parla inunda l`anima de l´espectador.
Només per veure´l actuar en persona, paga la pena traslladar-se a Broadway, al Broadhurst Theatre, 235 W 44 th St. New York. N.Y.10036, per disfrutar plenament de Pacino en el paper de Shylock. Només cal llegir les crítiques, el primer que destaquen és el seu virtuosisme, jo només puc dir... llarga vida Al !

No hay comentarios:

Publicar un comentario