Bienvenidos

... no siempre acertaré, pero lo intentaré. No busco ser exhaustiva, sólo añadir una opinión a las muchas que se crean entorno a las cosas que pasan. Algunas de ellas provocan mi comentario al igual que a muchos de vosotros y sobre ello pretendo un toque de atención.







martes, 25 de enero de 2011

* Humor intel.ligent



...
Les inconnus són comediants, humorístics, satírics ... que porten la crítica a un nivell molt intel.ligent. Es lamentable que aquest grup francés no es prodrigui en el nostre país tal i com ho fan El tricicle en el país veí, donat que la seva interpretació en llengua francesa, es basa també en la mímica i en l´escenografía prou clara que els acompanya.
.
Per cert, crec que hauriem de tenir més coneixement del francés , ni que sigui per proximitat. Està molt bé donar prioritat a l´anglès donat que avui día viatgem molt per la Torra de Babel i en aquest sentit, l´anglès és molt més eficàç que l´esperanto, que pensat i construit per a ser una eina per entendres millor, actualment s´ha quedat per quasi una minoría de romantics, donat que aproximadament el parlen arreu del món unes 10.000 persones i un 1.000.000 l´enten de manera passiva, però això no treu que visquem tan d´espatlles als nostres veins , ignorant en gran mesura tant el francés, com el portugués... no ens faría cap mal tenir-les més en compte, sent, a més, molt importants i llatines ambdues ¡

No hay comentarios:

Publicar un comentario