Bienvenidos

... no siempre acertaré, pero lo intentaré. No busco ser exhaustiva, sólo añadir una opinión a las muchas que se crean entorno a las cosas que pasan. Algunas de ellas provocan mi comentario al igual que a muchos de vosotros y sobre ello pretendo un toque de atención.







martes, 11 de enero de 2011

* Queixes per Antena...


VISCA LA COHERÊNCIA !... o NO ? . Què puc dir sobre aquest tema, que per poc que es pensi salta tot seguit un gran interrogant ?
Defensem l´Os del Pirineu, els braus de morir a la plaça, els ocellets de la Rambla, els gossos (jo en tinc dos i ambdós heretats), les balenes, els dofins, els bous... però ... i els animals que mengem transformats en paté ?, i els ous de gallina, que no venen d´alguna gallina obligada a parir a tot hora ? ... i aquell reduit bestià, sacrificat de viu en viu perque la carn tingui més bon gust ó sigui més tendre, tot i existint una Llei ? ... per no parlar dels lletóns, fins i tot guarnits de Nadal... per celebrar... quin missatge de pau ? . Posaría molts exemples però haurieu de llegir massa estona i la radio entre d´altres coses, és temps.
Penso que hauriem d´aprendre molt, moltíssim del tercer món, que tot i la seva pobresa, sacrifiquen només allò que els és més necessari. Occident té la malaltia de la prepotència, du el cap tan alt, que no veu la realitat, perque aquesta va arran del terra.
No voldría pecar de demagoga, però crec que la crisi, en molts sentits ens hauría de fer tocar més de peus al terra i ser tots més coherents.

Text reproduit per Antena, l´11 de Gener d´enguany.

No hay comentarios:

Publicar un comentario