Bienvenidos

... no siempre acertaré, pero lo intentaré. No busco ser exhaustiva, sólo añadir una opinión a las muchas que se crean entorno a las cosas que pasan. Algunas de ellas provocan mi comentario al igual que a muchos de vosotros y sobre ello pretendo un toque de atención.







viernes, 7 de enero de 2011

* " A single man "


Avui he vist la pel.lícula A SINGLE MAN. He de confesar que he vist treballar poques vegades a Colin Firth i sempre en comedia. M´agradava la seva serietat pero poc més sabía d´ell. En aquest paper he prés consciència del seu bon fer davant la cámara i de com sap transmetre l´emoció del personatge... per això si encara no heu vist aquest llargmetratge, us aconsello de veure´l per la qualitat del guió, la direcció i els actors ...


Un hombre soltero

La pel.lícula A single Man -2009 -, del director Tom Ford, està interpretada per Colin Firth, nascut el 10 de setembre del 1960 a Grayshott, Hampshire - England. La història està basada en la novel.la homònima de Christopher Isherwood.

Els actors secundaris són , Matthew Goode, en el paper de Jim, parella de George Falconer (Colin), Nicholas Hoult , com Kenny , fent de jove atret per la personalitat de George , amb qui hi troba afinitats i Julianne Moore, com Charley , amiga de George.
La temàtica de la homosexualitat, està tractada amb sinceritat, bon gust i emoció. La tècnica és immillorable i està dotada de una fluidesa perfecte. Pel que fa a Colin Firth, cal remarcar les nominacions a l´Oscar, 3 Globus d´Or, 2 Bafta i la Copa Volpi a Venezia.

No hay comentarios:

Publicar un comentario