Bienvenidos

... no siempre acertaré, pero lo intentaré. No busco ser exhaustiva, sólo añadir una opinión a las muchas que se crean entorno a las cosas que pasan. Algunas de ellas provocan mi comentario al igual que a muchos de vosotros y sobre ello pretendo un toque de atención.martes, 21 de diciembre de 2010

* Frank Miller . A Comicbook Orange TimeMalgrat l´audio d´aquest video sigui en anglès, paga la pena visionar-lo pel seu contingut on la paraula no és el més important i sí el tenir coneixement ó simplement un recordatori d´un dels més coneguts guionistes de cómics. Miller va nèixer a Olney, Maryland, EE.UU. el 27 de Gener del 1957.

Els seus guions són coneguts arreu del món., havent col.laborat amb diferents dibuixants, editorials i cinematogràfiques.
Són sobradament coneguts els seus cómics de Batman, Darevil, Robocop, etc. i tots ells han tingut repercusió meditàtica. Joves i no tan joves han seguit pas a pas les seves històries, traduides i editades en diferents formats, en capituls, en llibres, en series, etc.

També la gran pantalla ha aconseguit sempre grans éxits de les moltes versions que s´han fet d´elles.

No hay comentarios:

Publicar un comentario