Bienvenidos

... no siempre acertaré, pero lo intentaré. No busco ser exhaustiva, sólo añadir una opinión a las muchas que se crean entorno a las cosas que pasan. Algunas de ellas provocan mi comentario al igual que a muchos de vosotros y sobre ello pretendo un toque de atención.lunes, 13 de diciembre de 2010

* Montserrat Caballé & Concha Velasco - Duetto di due gattiServeixi aquesta audició per expressar un Bon Nadal a tots aquells que porto en el cor.
Aquest duet, el vaig sentir per primera vegada, deu fer uns 10 anys. Era la Nit de Nadal i el varen interpretar Montserrat Caballé i la seva filla Montse, a l´esglesia de Sant Felip Neri. Aquesta esglesia, per aquells no hagin mai admirat aquesta joia del barroc , és molt petita i el públic hi estava molt apretat tot i ser amb invitació . L´aforament s´havía desbordat. Va ser una vetllada , on les intèrprets van fer , ambdues, gala del seu bon fer. Van aconseguir , a més, donar un caire intim , tendre i a la vegada divertit, i a cada peça lo seu. Els aplaudiments es varen anar succeint al llarg de tota la vetllada amb molta calidesa. Des de llavors no he assistit a cap més concert amb un sentit tan alt d´intimitat. Gràcies Montserrat. A la vegada, podeu tornar a sentir duet de gats, de Rossini, per Montserrat Caballé, aquesta vegada sí acompanyada de la seva filla, els amants de la lírica podràn apreciar la veu perfectament armónica de les dues Monserrats - sopranos, sense desmerèixer la versió acompanyada de l´artista Conchita Velasco.

No hay comentarios:

Publicar un comentario